UltraISO Premium Full Crack’i İndirin Profesyonel ISO Dosya Yönetimini Destekler

Download UltraISO Premium

Birçok kişi, işleri, çalışmaları ve oyunları için sanal sürücüler oluşturmaya yönelik bir program olan UltraISO Premium Crack Download tam anahtarına güveniyor ve kullanıyor. Yine de çoğunuz Ultraiso’nun nasıl kullanılacağını ve tam sürümün ücretsiz olarak nereden alınacağını soruyor olmalı.

Okuyucuların aracı daha iyi anlamalarını sağlamak ve Ultraiso Premium full crack için güvenilir ve ücretsiz bir indirme bağlantısı sunmak amacıyla Tamindir.net.tr bu makaleyi yazdı. Birlikte ilerleyelim!

UltraISO tool Nedir?

UltraISO Premium Crack Download

Windows çalıştıran bilgisayarlarda kullanıcılar, UltraISO Premium Crack Download yazılımını kullanarak kolayca.iso uzantılı dosyalar oluşturabilirler. Kullanıcılar aynı zamanda doğrudan sabit sürücülerden veya CD’lerden/DVD-ROM’lardan ISO formatındaki dosyaları okumak, düzenlemek, oluşturmak ve kaydetmek de dahil olmak üzere çok çeşitli işlevleri aynı anda gerçekleştirebilir.

UltraISO full crack kullanarak Windows veya Linux kurulum CD’lerini yazarak bilgisayarınızda UEFI veya Legacy standartlarına uygun Windows, Linux veya WinPE için önyüklenebilir USB’ler oluşturabilirsiniz.

Yazılım tarafından çok daha fazla görüntü dosyası formatı da desteklenmektedir. Bin, cue, mds, mdf, nrg, img, daa, dmg, hfs, uif, vcd, ashdisc, bwt, bwi, ima, c2d bu formatlardır.

.iso uzantılı ve sıkıştırılmış veya şifrelenmiş resim dosyası formatı olan ISZ dosyası UltraISO’da görülebilmektedir. EZB Systems bu formatı disk alanından tasarruf etmek için geliştirdi. Kullanıcıların bu dosyayı açmak için şu adımları izlemesi gerekir: Araçlar → ISZ Sıkıştırmasını Aç… menü öğesini seçin.

Üstelik UltraISO kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek.isz dosyalarını diğer formatlara dönüştürebilir: Dosya → Dönüştür –

Neden Iso Sanal Sürücü OluşTurma YazıLıMıNı KullanmalıSıNıZ?

2002 yılında UltraISO ilk baskısını yayınladı. EZB Systems yazılımın oluşturulması, geliştirilmesi, dağıtılması ve denetlenmesinden sorumludur. UltraISO crack günümüzde hala yaygın olarak kullanılmaktadır ve kullanıcılar tarafından kolaylıkla erişilebilir durumdadır.

Tipik olarak tüketiciler oyunları veya Windows yükleyicilerini internet üzerinden.iso formatında indirirler. Bu format, daha önce optik disklerde saklanan bazı eski filmlerde bile mevcuttur. Bu nedenle bu dosyaları UltraISO premium aracının yardımıyla okuyabilir ve değiştirebilirsiniz.

CD’lerin ve DVD optik disklerin mükemmel kopyaları.iso dosyaları olarak saklanır. Diskin tüm içeriğini.iso formatında bir UltraISO sanal diskine kopyalayabilirsiniz. Bu dosya çevrimiçi olarak paylaşılabilir, bunun üzerine kullanıcılar dosyayı indirebilir ve fiziksel bir CD veya DVD için materyal olarak kullanabilir.

Biraz eskimiş gibi görünse de program güçlü, kullanıcı dostu ve gerekli tüm yeteneklerle donatılmıştır. Disk görüntüsü oluşturma işlemi hızlı bir şekilde gerçekleşecek ve tamamlandığında net bir bildirim alacaksınız.

Ultraiso 9’Daki Temel ÖZellikler

En yeni UltraISO 9.7’nin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Önyükleme diskinden görüntü dosyaları oluşturun: Önyükleme diskine aynı zamanda ana disk, önyüklenebilir disk, sistem diski veya önyükleme diski de denilebilir. Bilgisayarın işletim sisteminin başlatılmasına yardımcı olan özel dosyalar bu disklerde depolanacaktır. Genellikle, verileri önyükleme diskinden.iso formatında kopyalayıp sabit sürücüye koyarsanız kullanıcı bu dosyayı açamaz. Ancak kullanıcılar, UltraISO full crack kullanarak aynı önyükleme disklerinden make.iso dosyalarını oluşturabilecekler.
  • Verileri sabit diskten.iso dosyalarına dönüştürün: Kullanıcılar, halihazırda sabit disklerinde bulunan verilerden.iso biçiminde dosyalar oluşturmak için yazılımın ayarlarını kullanabilirler.
  • .iso dosyasının içeriğini değiştirin: Dosyalar sabit sürücüde oluşturulmadan önce, kullanıcılar dosyadan çıkarılan içeriği değiştirebilir veya kaldırabilir.
  • Convert.iso dosya formatları: Programın Convert işlevi, kullanıcıların.iso dosyalarını çeşitli diğer formatlara (veya tam tersi) dönüştürmesine olanak tanır. Ayrıca diğer formatları da.iso’ya dönüştürebilir.
  • Bir sanal disk oluşturun ve üzerinde bir ISO dosyası başlatın: CD veya DVD sürücüsü olmayan müşteriler için bu özellik büyük kolaylık sağlar. Kullanıcıların sanal sürücüler oluşturması ve bunlar üzerinde ISO dosyalarını yürütmesi mümkündür. Ek olarak bu özellik, optik diskin tekrarlı kullanıma bağlı olarak hasar görmesini önlemeye yardımcı olur.
  • Görüntü dosyalarını CD veya DVD optik disklere yazın: Kullanıcılar, UltraISO Premium crack ile görüntü dosyalarını optik disklere yazabilir; başka bir yazılıma gerek yoktur.

UltraISO Premium Crack Download

YazıLıMı Yüklemek Için YapıLandıRma Gerekir

  • İşletim sistemleri: Windows NT4.0 SP6a, Windows 98SE, Windows 98, Vista, 2003, XP, 2000, ME
  • İşlemci: Pentium 166MHz veya daha hızlı Intel
  • RAM belleği: en az 64 MB
  • Mevcut sabit disk alanı: minimum 100MB
  • Disk uyumluluğu: DVD-ROM, CD-R/RW ve CD-ROM

Ultraiso Premium 9.7 Full Key’I BilgisayarıNıZa Yükleme Talimatları

Daha sonra UltraISO crack’i eksiksiz ve hatasız bir şekilde kurmak için aşağıda listelenen adımları takip edeceğiz:

Adım 1: Lütfen güvenlik açısından yetkilendirdiğimiz yukarıdaki yazılım indirme linkine tıklayınız.

Adım 2: İndirilen Ultraiso Premium dosyasını çıkarmak için Winrar’ı kullanın. Daha sonra klasörü açıp sağ tıklayıp “Yönetici olarak çalıştır”ı seçerek Dosya Kurulumu’nu başlatın.

UltraISO Premium Edition Crack

Adım 3: Bir seçim yapın Program yayıncısının belirlediği şartları kabul ediyorum. Devam etmek için İleri’yi seçin.

UltraISO Premium Edition Crack

Adım 4: Yardımcı program sistem tarafından bilgisayarın C: diskine kaydedilecektir ve bu pencereden nereye kaydedileceğini seçebilirsiniz. Devam etmek için İleri’ye tıklayın.

UltraISO Premium Key

Adım 5: Select Ek Görevler penceresindeki tüm onay kutularını işaretledikten sonra Next butonuna tıklayınız.

UltraISO Premium Key

Adım 6: “Yüklemeye Hazır” penceresi açıldığında yazılımı başlatmak için Yükle’ye tıklayın. Otomatik kurulumun tamamlanması birkaç dakika sürer ve yazılım kurulum penceresini kapatmanız gerekir.

UltraISO Premium Free Download

Adım 7: UltraISO Kurulum Sihirbazı Tamamlanıyor etiketli açılır pencere göründüğünde kurulum tamamlanmıştır. Sanal disk oluşturma yazılımının kurulumunu tamamlamak için Son’a tıklayın.

UltraISO Premium Free Download

Adım 8: Bundan sonra yazılımı aktif hale getirmek için aşağıda bırakacağımız UltraISO Key 9.7’ye ihtiyacımız olacak. Lütfen aracı başlatın, “Kayıt Kodunu Girin” seçeneğini seçin ve aşağıdaki tuşlardan birini girin.

UltraISO Premium Crack

Registration name: Home
Registration code: 4BA9-0D54-214A-C938

Registration name: Steve Olson
Registration code: 2BEC-ED28-82BB-95D7

Registration name: Heinzdieter Beckmann Jr
Registration code: 641D-D430-88E6-A656

Registration name: Christopher Wydler
Registration code: 424F-ED23-7C0A-D75B

Adım 9: Tamam’a tıklayın. Aşağıdakine benzer bir iletişim kutusu görünecektir. Bu, Ultraiso Premium’u kalıcı olarak başarıyla etkinleştirdiğinizi gösterir.

UltraISO Premium Crack

Ultraiso 9.7 Tam çAtlak NasıL KullanıLıR

UltraISO’nun pek çok işlevi olduğundan, onu tamamen, kapsamlı ve sezgisel olarak nasıl kullanacağınızı öğrenmek için YouTube’daki eğitimleri izlemeniz gerekecektir. UltraISO Premium Crack Download temel özelliklerinden bazılarının nasıl kullanılacağı aşağıda açıklanmıştır:

  • CD ve DVD’lerdeki optik disklerden resim dosyaları oluşturun: Araçlar’ı kullanarak → CD\DVD Görüntüsü Oluştur veya F8 kısayoluna basarak. CD\DVD Görüntüsü Oluştur panelinde oluşturmak istediğiniz CD\DVD Sürücüsü sürücüsünü seçin, ardından Okuma seçimleri seçimlerinin her ikisini de seçin. Formatı (varsayılan is.iso) ve dosyayı kaydedeceğiniz konumu Çıkış Dosyası Adı ve Çıkış Formatı olarak seçin. Daha sonra, UltraISO’nun CD/DVD görüntü dosyasını oluşturmasını başlatmak için “Yap” seçeneğini seçin.
  • Sabit diskteki bilgileri kullanarak.iso formatında bir dosya oluşturun: Dosya → Yeni’yi tıklatarak tercih edilen sürücü türünü seçin. Daha sonra verileri UltraISO’ya aktarmanız yeterlidir. Sürükle ve bırak prosedürünü kolaylaştırmak için bilgisayar ekranınızı iki bölüme ayırın. Veri depolama diğer kısmı oluşturur ve UltraISO ilkidir.
  • Görüntü dosyası formatını değiştirin: Bir.iso dosyasını başka bir formata dönüştürmek için Araçlar → Dönüştür’ü kullanabilirsiniz. Dönüştür penceresinin Giriş Görüntüsü Dosya Ad(lar)ı alanında dönüştürmek istediğiniz dosyayı.iso biçiminde seçin. Çıktı Dizini kutusunda dosyanın nereye kaydedileceğini ve Çıktı Biçimi alanında dönüştürülecek biçimi belirtebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra dönüştürmeyi başlatmak için Dönüştür’e tıklayın.
  • Bir.iso dosyasını başka bir formata dönüştürmek için Dosya → Aç seçeneğini kullanın. UltraISO Premium’un uyumlu olduğu herhangi bir formatı seçmek için Dosya türü alanından Tüm Dosyalar’ı seçin. Dönüştürülecek dosyayı seçtikten sonra Dosya → Kaydet’e tıklayın. Ardından.iso formatını seçin ve saklamak için Kaydet’e tıklayın.

Böylece okuyucular metnimizden UltraISO hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmuş oldu. Ayrıca, güvenli bir UltraISO Premium Crack Download indirme bağlantısı ve belirli temel işlevlerin kurulumu ve kullanımına ilişkin yönergeler size gönderilmiştir. Kullanıcıların yukarıdaki bilgileri okuyarak yazılımı daha verimli kullanabilmeleri ve yazılımı daha iyi kavrayabilmeleri gerekmektedir.

KalıCı Ultraiso Tam Anahtar Aktif Indirme BağLantıSı Sanal Sürücüler OluşTurmaya YardıMcı Olur

| Download |

File Password: 12345

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *