VMware Workstation 16 Tam Crack’i İndirin

VMware Workstation 16 Tam Crack’i İndirin

Günümüzde birçok kişinin kullandığı, bilinen Windows, Linux ve MacOS işletim sistemlerine yönelik sanal makine oluşturma yazılımının yeni versiyonuna VMware Workstation 16 Pro adı verilmektedir. Bu yardımcı program yardımıyla bilgisayarınızda sunucu ortamını kolaylıkla sanallaştırabilirsiniz. başka birçok programa ihtiyaç duymadan.

VMware Workstation Pro 16 Full crack’in en doğru anahtar kullanılarak nasıl indirileceğine ilişkin talimatlar da dahil olmak üzere Tamindir.net.tr adresinden daha fazla bilgi için lütfen kısa süre sonra tekrar kontrol edin.

Vmware Workstation Pro’Yu ÖğRenin

VMware Workstation 16 Pro

VMware Workstation 16 Pro, kullanıcıların kararlılığı korurken farklı işletim sistemlerini tek bir makinede çalıştırmasına olanak tanıyan bir sanallaştırma yazılımıdır. VMware tarafından kullanıma sunuldu.

Uzman kullanıcılar, sistem yöneticileri ve geliştiriciler, bu program sayesinde çeşitli işletim sistemlerini özelleştirilebilir bellek tahsisiyle test etmek için gerekli tüm araçlara sahip olacaklar. Benzersiz özelliği, sanal makinenin konumuna bakılmaksızın verilerin verimli bir şekilde kopyalanıp gönderilebilmesidir.

Bilgisayar teknolojisi işi, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sağlayan birçok gelişmiş özelliği nedeniyle VMware 16 Pro crack sürümünü kapsamlı bir şekilde kullanıyor.

VMware Workstation 16 Pro Olağanüstü ÖZellikleri

  • Kullanıcı dostu arayüz ve mod: Arayüz, VMware’in en son sürümündeki kare hızı genişletme özelliğiyle yükseltildi. VMware Workstation 16 Pro arayüzü artık yeni, canlı simgeler, renkler ve araçlar içeriyor ve bu genişletilmiş özellik sayesinde onu daha kullanıcı dostu, kullanımı daha kolay ve daha karmaşık hale getiriyor.
  • Kubernetes ve kapsayıcılara yönelik araçlar: vctl CLI ile yazılım geliştiriciler Kubernetes ve kapsayıcılardan yararlanabilir. Bu aracın yardımıyla kullanıcılar Kubernetes kümelerini kurabilir ve OCI konteyner görüntülerini zahmetsizce oluşturabilir, çalıştırabilir ve sürükleyip bırakabilir.
  • VSPHERE 7’nin araçla entegrasyonu: Kullanıcılar artık VMware Workstation crack’ini ESXi ve vCenter aracılığıyla vSphere 7’ye bağlayarak sanal makineleri (VM’ler) uzaktan çalıştırabiliyor ve oluşturabiliyor. Bu, veri merkezi ile bilgisayarınızın sanallaştırılmış ortamı arasındaki birlikte çalışabilirliği korumanıza ve ağır iş yüklerini yönetmenize yardımcı olacaktır.
  • Daha büyük VM Workstation 16 donanımı: VMware’in benzersiz tekliflerinden biri, VMware Workstation veya vShere’in en son sürümünün yepyeni bir donanım sürümüyle birlikte gelmesidir. Doğal olarak DirectX 10.1 ve güncellenmiş donanım da VMware Workstation 16’yı destekliyor.
  • Korumalı Alana Sahip Grafik İşleme Motorunun işlevi, Workstation 16’nın güvenliğini önemli ölçüde artırır. Workstation ve Fushion’ın, Sandbox Renderer’ın sınırlı sistem ayrıcalıklarıyla ayrı iş parçacıklarında çalışan sanal grafik motorlarıyla, kaliteden ödün vermeden veya üretkenliği düşürmeden kullanılması daha güvenli olacaktır.
  • Uzak bir vShere’e bağlanırken, VMware Workstation 16 Pro full crack’in sunduğu yeni Ana Bilgisayar ve Küme görünümü, kullanıcılar için işleri daha net hale getirdi. Kullanabileceğiniz iki seçenek olacaktır: Birbirleri arasında en kolay geçiş yapılabilen Ana Bilgisayar ve Küme ve VM.
  • Yüksek DPI, iş istasyonu motorunun otomatik düzen değişikliklerini tetikleyen sunucu düzeyinde DPI değişikliği algılaması nedeniyle mevcuttur. Bu özelliğin Windows 10 sürüm 1703 veya üzeri ile sınırlı olduğunu unutmayın; bu nedenle istemci ve sunucu işletim sistemlerini dikkatlice doğruladığınızdan emin olun. İstemci, sunucu DPI’sındaki değişikliklere en iyi şekilde uyacak şekilde DPI’yi otomatik olarak değiştirecektir.
  • Yeni REST API güncellemesi: Geliştirici, yönetim etkinliklerinin hızlı otomasyonunu kolaylaştırmak için Api Rest aracında güncellemeler yaptı. Bir testin başarısız olması durumunda bu özellik, sabitleme ve toparlanma konusunda size yardımcı olacaktır.

Workstation Pro 16’Yı BilgisayarıNıZa Yüklemek Için Sistem Gereksinimleri

  • Standart işletim sistemleri Windows 7, 8, 10 veya Server 2008, 2012 ve 2016’dır (yalnızca 64 bit sistemleri destekler).
  • İşlemci için; 1,3 GHz veya daha yüksek hıza sahip Intel çok çekirdekli işlemci.
  • RAM belleğine gelince; Minimum 2 GB gereklidir; ancak 4 GB olması tavsiye edilir.
  • DirectX’in 10. Sürümünü destekler.
  • Yaklaşık 5 GB boş disk alanına sahip olmak ideal olacaktır.
  • Çözünürlük 1024 x 768 miktarına ayarlanmalıdır.
  • Sunucu işletim sistemleri seçenekleri arasında Red Hat Enterprise Linux sürüm 5 Oracle Linux sürüm 5.0 SUSE Linux sürüm 10 ve üzeri Windows7,8 ve 10 gibi Windows sürümlerinin yanı sıra Server2015 ve Server2008 gibi Sunucu sürümleri yer alır. Ubuntu sürüm 8.04 veya üzeri de diğerlerinin yanı sıra bu kategoriye girer.
  • İstemci işletim sistemleri için; Seçenekler arasında Windows 8.x ve 10 gibi Windows sürümlerinin yanı sıra Windows XP, Ubuntu, RedHat, Fedora, openSUSE, Mint, CentOS, Solaris ve FreeBSD için Linux çekirdekleri bulunur.

Vmware Workstation Full Crack’I KalıCı Olarak Yükleme Talimatları

Öncelikle bilgisayarınıza VMware Workstation sürüm 16’yı kurma sürecinde size adım adım rehberlik edeceğiz;

Adım 1: Sağlanan bağlantıdan Workstation 16 anahtarını indirin ve ardından çıkarın.

Adım 2: Klasörün içinde iki dosya bulacaksınız. Bir kurulum dosyası ve bir aktivasyon dosyası. İş İstasyonu kurulumunu başlatmak için kurulum dosyasını açın.

VMware Workstation 16 Pro

Adım 3: İleri’yi seçerek devam edin.

VMware Workstation 16 Key

Adım 4: “Kabul ediyorum…” kutucuğunu işaretledikten sonra, şartları kabul ettiğinizi onaylamak için İleri’ye tıklayın.

VMware Workstation 16 Key

Adım 5: Ölçümlerin olduğu iki kutu olacaktır; yalnızca “VMware Ekle…” seçeneğini işaretlemeniz gerekir ve “Geliştirilmiş klavye…” isteğe bağlıdır, ancak bu, sanal sunucunun, alfabede bulunanların dışındaki karakterleri içeren klavyeleri tanımlamasına yardımcı olur. Latince, Korece, Japonca vb. dahil. Ardından, kuruluma devam etmek için tıklayın.

VMware Workstation 16 Crack

Adım 6: Bu iki kutunun işaretini kaldırdıktan sonra lütfen İleri’ye tıklayın.

VMware Workstation 16 Crack

Adım 7: İleri butonuna tıklamaya devam edin.

VMware Workstation 16 Indir

Adım 8: Bilgisayarınızın nasıl yapılandırıldığına bağlı olarak yükleme işlemini başlatmak için Yükle’ye tıklayın. İki ila üç dakika bekleyin.

VMware Workstation 16 Indir

Adım 9: Kurulum tamamlandığında aşağıda görülen bildirim karşınıza çıkacaktır. VMware Workstation 16 pro’yu kalıcı olarak kullanmak için Lisans seçeneğine tıklayın ve anahtarı girin.

VMware Workstation 16 Pro Download

Adım 10: Orijinal olarak dosyadan çıkarılan Key dosyasını açın. Daha sonra aşağıda belirtildiği gibi önemli bir satırı kopyalayıp yapıştırın. Daha sonra Devam’a tıklayın ve son olarak VMware Workstation 16 full crack işlemini tamamlamak için Bitir’e tıklayın.

VMware Workstation 16 Pro Download

Aşağıda görüntülenen güncellenmiş arayüzü görmek için lütfen VMware Workstation Pro 16 Full’ü başlatın. Ayrıca Yardım’ı kullanarak etkinleştirme aracının tamamını inceleyebilirsiniz.

VMware Workstation 16 Pro Crack

Bu nedenle VMware Workstation 16 Pro tam lisansı için tam kurulum talimatlarıyla birlikte ihtiyacınız olan tüm yazılım detaylarını size verdik. Umarım bu yazıyı faydalı bulursunuz.

Size şans diliyorum!

Vmware Workstation 16 Professional Key Full Active Için Standart Indirme BağLantıSı

| Download |

File Password: 12345

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *