Facebook ve Web Sitesindeki Etkili Email Scanning Software ÖZeti

Facebook ve Web Sitesindeki Etkili Email Scanning Software ÖZeti

Hedef müşterilerin e-posta adresleri, e-posta pazarlama kampanyalarını hayata geçirirken birincil kaynak görevi görür. Müşteri e-posta adreslerini nasıl alacaksınız? Facebook’ta ve web sitenizde etkili Email Scanning Software kullanarak, tedarikçilerden müşteri e-posta verilerini satın almak yerine hedef müşterileri toplayabilirsiniz. Şu anda piyasada bulunan en iyi Email Scanning Software ürünleri tamindir.net.tr‘nin altındaki makalede özetlenmiş ve önerilmektedir.

Email Scanning Software Nedir?

Radicati Group’un verilerine göre bir bireyin ortalama 1,75 e-posta hesabı bulunuyor. Günde 2,5 saat işteyken kişisel e-postalarını kontrol ediyorlar. Ayrıca Fluent tüketici araştırması, promosyon e-postalarının %68’inin izleyicilerin satın alma kararları üzerinde etkisi olduğunu ortaya çıkardı. Litmus’un verilerine göre kullanıcıların %56’sından fazlası e-postalara telefonlarından erişiyor.

Email Scanning Software

Çok sayıda çalışma, e-posta pazarlamasının günümüzde kuruluşlar için ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. E-posta pazarlamasının potansiyelinin farkına varan şirketler, artık müşterilerin e-posta adreslerini elde etmek için manuel veri toplama yerine Email Scanning Software kullanıyor.

Gelecek kampanyalarda kullanılmak üzere ilgili bilgilerin ayrılmasına yardımcı olmak için müşteri verilerini tarayan bir araç, Email Scanning Software. E-posta taraması, yazılım tarafından bağlantılar veya anahtar kelimeler girilerek yapılabilir.

Orada:

  • Anahtar kelimeleri girin: Google gibi arama motorlarını kullanarak terimlerinizi girin, yazılımın web sitelerinden, forumlardan, hayran sayfalarından ve Facebook’tan sonuçları sorgulamasına neden olur. Yazılım bu bağlantılardan gelen e-postaları tarayacak ve gerekli müşteri verilerini çıkaracaktır.
  • Bağlantıları içe aktar: Yazılımın e-posta adreslerini otomatik olarak taramasını sağlamak için Facebook’tan, web sitelerinden ve diğer kaynaklardan bağlantılar ekleyebilirsiniz. Daha sonra gerekli e-posta verilerini dışa aktarabilirsiniz.

Bugün en çOk KullanıLan 3 Facebook Email Scanning Software

İşletmeler Facebook’u bireysel kullanıcıların yanı sıra tanıtım ve satış kanalı olarak da kullanıyor. Ayrıca tüketici e-posta verilerini almak için bu yolu kullanabilirsiniz.

Facebook e-postalarının taranmasını desteklemek için aşağıdaki uygulamaları kullanabilirsiniz:

Basit UID

Simple UID

ATP Software, ücretsiz e-posta tarama aracı Simple UID’yi oluşturdu. Yazılımın temel amacı şudur: telefon numarası, e-posta, cinsiyet ve doğum tarihi dahil olmak üzere Facebook verilerinin her parçasının taranmasına olanak tanır. Bu, e-posta yönetim yazılımı da dahil olmak üzere kapsamlı müşteri bilgileri almanıza olanak tanır.

İşletmeler, yüksek etkinliği nedeniyle bu Basit UID uygulamasını telefonla satış, e-posta pazarlaması ve SMS pazarlaması için sıklıkla kullanıyor.

E-posta Aktarıcı

Email Exporter

Email Exporter’ı Brave dahil Chrome ve Coccoc mağazalarıyla entegre olduğundan ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

E-posta dışa aktarma yazılımının sunduğu çok sayıda yararlı özellik arasında, Facebook gönderileri, telefon numaraları, e-postalar ve yorumlar da dahil olmak üzere çeşitli bilgi türlerini filtreleme yeteneği yer alır. Özellikle e-postalara doğrudan kurulabilir ve kullanılabilir. Kolay tarayıcı yüklemesi gerekli değildir.

Facebook yorumlarını alın

Facebook yorumlarındaki e-posta tarayıcıları, kullanabileceğiniz başka bir yaygın yazılımdır. Bu yazılımın kullanımıyla kullanıcılar herhangi bir Facebook sayfasının yorum bölümünü tarayarak telefon numaraları, e-postalar, UID’ler ve daha fazlası gibi bilgileri toplayabilir.

Bahsi geçen yazılımın yardımıyla müşteri e-posta adreslerini Facebook, Fanpages ve Facebook gruplarında daha verimli, hızlı ve verimli bir şekilde toplayabilirsiniz.

Birçok IşLetme TarafıNdan KullanıLan en Iyi 5 Web Sitesi Email Scanning Software

Facebook’ta veri toplamanın yanı sıra, müşteri e-posta adreslerini web siteleri gibi diğer kanallar aracılığıyla da alabilirsiniz. Aşağıda popüler iş web sitelerindeki Email Scanning Software için bazı öneriler de ekledik.

Atomik E-posta Avcısı

Atomic Email Hunter

Web sitelerinden gelen e-postaları inceleyin AtomPark Yazılım, Atomic Email Hunter’ın geliştiricisidir. Birincil faydası, önceden belirlenmiş bir dizi arama terimini kullanarak web sitelerinden e-postaları hızlı bir şekilde alabilmesidir.

Ayrıca Atomic Email Hunter’ın yardımıyla uygun hedef kitleye yönelik e-posta adreslerini bulabilir, toplayabilir ve filtreleyebilirsiniz. Atomic Email Hunter, web tabanlı e-posta taramasının yanı sıra çeşitli ortamlarda veri toplanmasını kolaylaştırır. Test etmenizi rica ederiz.

Süper E-posta Çıkarıcı

Kısa arama terimleri veya bağlantı adresleri kullanan App Super Email Extractor, web sitelerindeki e-posta adresleri ve telefon numaralarından hızlı taramayı ve bilgi toplamayı kolaylaştırır.

Mevcut e-postaların %90’a kadarı yazılım tarafından toplanıp filtrelenebilir, böylece uygunsuz biçimlendirmeye sahip e-postalar kaldırılır. Özellikle, hızlı e-posta toplama hızı ve basit, kullanıcı dostu arayüzü, bilgisayar alanından daha verimli bir şekilde tasarruf etmenize olanak tanır.

Süper E-posta Örümcek

Flashemailcast, önerilen anahtar kelimeleri kullanan bir e-posta tarama aracı olan Super Email Spider’ı çalıştırır. Flashemailcast yazılımı, sağladığınız anahtar kelimelere göre size uygun kullanıcı e-postalarının bir listesini sağlayacaktır.

Yazılımın basit, sevimli ve kullanıcı dostu tasarımı en güçlü noktasıdır. Büyük forumlardaki e-postaları etkili bir şekilde filtreleme özelliği kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

IscanPro

IscanPro

Eğer Türkçe yazılım arıyorsanız doğrudan IscanPro’ya gidin. Kullanıcılar bu yazılımın yardımıyla e-posta adreslerini ve telefon numaralarını ücretsiz olarak toplayabilir.

IscanPro mevcut tüm ana işletim sistemleriyle çalışır. Bu programın kullanımı tamamen ücretsizdir ve herhangi bir web sitesinden müşteri bilgileri toplamak için kullanılabilir.

Ücretsiz e-posta Çıkarıcı

Anahtar kelimeleri, URL bağlantılarını ve etki alanlarını kullanarak e-postaları toplayabilir veya Ücretsiz E-posta Çıkarıcı’yı kullanarak doğrudan belirli web sitelerinden e-postaları tarayabilirsiniz. Özellikle, programın kullanımı tamamen ücretsizdir ve bu deneyimden tam olarak yararlanmanıza olanak tanır.

İşletmeler, Facebook ve web sitelerindeki profesyonel e-posta tarama yazılımlarını kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edebilir, bu da müşteri e-posta sistemlerini daha doğru ve hızlı bir şekilde toplamalarına yardımcı olur. Yukarıda belirtilen Email Scanning Software teknolojisi önerilerinin yardımıyla belki de işinize yarayacak bir ürün keşfedebilirsiniz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *